Will you fail this 20 question “Harry Potter” quiz?

Ik kwam weer eens quiz tegen die ik met jullie wil delen.

Ik zie mezelf als een noob onder de Potterheads. Ik weet wel een en ander over Harry Potter, maar weet absoluut niet alle spreuken, gekke namen en andere awesome feitjes. Ik ben een doorsnee fan, die 3 Nederlandse boeken heeft gelezen (deel 1, 2 en 3) en alle films heeft gezien. Inclusief die slechte spin-off. Ik ken mensen die veeeeel meer weten over Harry Potter en alles over de wereld van Harry Potter (Ja, jij!!). Vergeleken met die personen ben ik echt een nietsnut als het op mijn kennis over Harry Potter aankomt.

Ik dwaal weer af. Ik kwam deze quiz tegen en vroeg me af hoe goed (of slecht) ik het zou doen bij quiz. Door op de onderstaande afbeelding te klikken kun je de quiz uiteraard zelf ook doen. (Bij het ontvangen van je resultaat hoef je niet je mailadres in te voeren en kun je onderaan gewoon klikken op “Show me my result”)

 

 

Mijn score:

Ik heb toch een betere score dan ik dacht! Toppie!!

Wat is jouw score?? Laat het achter in de comments!