Nobody fucks with Dave Grohl en zijn Foo Fighters

Vandaag eens een hele korte post (ik ga het in ieder geval proberen)!

Dave Grohl is een fucking held. Dave (ik vind dat ik dat mag zeggen) was de drummer van Nirvana en is (ondertussen al langer dan zijn periode bij Nirvana) de front man van The Foo Fighters. Als je nu nog steeds niet weet over wie ik het heb, moet je nu heel snel in een hoekje gaan staan en huilen en je zeker ook schamen. Ik ga nu niet een heel verhaal houden over mijn goede vriend (I wish) Dave, maar ik ga hele toffe actie delen.

The Foo Fighters staan er om bekend dat ze vrij lange shows geven op festivals, dat is o.a. waarom ze zo cool zijn. Alleen gaat dit vaak tegen de regels van de festivals in. Dit omdat het desbetreffende festival een vergunning heeft met de desbetreffende gemeente over de duur van het lawaai van die dag. Nou goed. Op het BottleRock festival in Amerika vonden ze het optreden te lang duren en besloten ze om het optreden (midden in het legendarische nummer Everlong) te stoppen. Alleen….. Ze hebben er geen rekening mee gehouden dat het The Foo Fighters zijn. Oftewel, als een grote middelvinger (FUCK YOU!!) naar de organisatie en het gezeur met vergunningen spelen ze gewoon verder op hun eigen speakers. Het publiek zingt keihard mee. Oftewel, alsnog lawaai. Muahahaha. You don’t fuck with The Foo Fighters, boy!

 

Volgens mij is het me eindelijk gelukt! Het was een redelijk korte post!