GeoGuessr: Waar ben ik nu weer beland?

Zoals ondertussen wel bekend is ben ik groot fan van YouTube. Het kanaal waar ik o.a. op geabonneerd ben is het kanaal van JackSepticeye. Dit is een Ierse “Lets Player” (een Lets Player is een YouTuber die videogames speelt, de gameplay en zichzelf filmt, commentaar geeft op de gameplay en dit upload op YouTube). Heel veel mensen vinden JackSepticeye (zijn echte naam is Seán William McLoughlin) een hele irritante gast vanwege zijn hyperactiviteit en vrij hoog stembereik, maar ik vind mensen met gekke stemmetjes, accentjes en die heel erg hyper zijn al heel erg snel heel erg tof. Hij is in 2013 begonnen met het uploaden van filmpjes en ondertussen behoort hij tot één van de grootste YouTubers (ruim 16 miljoen abonnees waarvoor hij 2 keer per dag een filmpje online zet, om 18.00 uur en om 21.00 uur).

Ik zal jullie niet vervelen met alle toffe filmpjes die mijn Ierse vriend heeft gemaakt, maar hij heeft gisteren een filmpje geüpload (29-07-17 om 18:00 uur) die ik wél graag met jullie wil delen.

GeoGuessr

Gisteren maakte hij gebruik van de website GeoGuessr. Iedereen kent wel Google Street View en maakt er wel eens gebruik van om eens op te zoeken in wat voor een huis iemand woont, hoe je vakantiebestemming eruit ziet of hoe de omgeving van je bestemming er ongeveer uitziet. Bij GeoGuessr plaatsen ze je op een extreem willekeurige plek en moet jij ontdekken waar op deze aardkloot je bent. Je kunt niet uitzoomen, dus je moet het puur met Street View doen. Aan de hand van de omgeving, straatbordjes en andere hele kleine aanwijzingen moet je achterhalen waar je bent. Op de kaart aan de rechterkant van het scherm moet je vervolgens aangeven waar je denkt dat je bent. Het wijst zich allemaal vanzelf zodra je het eens gaat uitproberen. Klik op de onderstaande afbeelding om de game te starten! Veel plezier!!!

 

Als je wil zien hoe Jack/Seán deze game speelt, dan kun je dit bekijken in het onderstaande filmpje. Zeker een aanrader aangezien hij een paar goede tips geeft om dit spel te spelen!!

 

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments