Denk ik als een mannetje of een vrouwtje??

Vanmorgen was ik wat aan het scrollen op Twitter en toen kwam ik een quiz tegen. Als ik eventjes wat luchtigs/doms wil doen en toevallig zo’n quiz zie, dan doe ik wel eens zo’n testje. Nu kwam ik de quiz “Do You Have a Male or Female Brain” ¬†tegen. Aangezien ik alles behalve macho ben, leek me dit wel een leuke quiz. Hieronder de link zodat je het ook kunt doen!

Kleine tip, ze vragen 2 keer of je je wil registreren…. Niet doen! Er is altijd een mogelijkheid om gewoon verder te klikken zonder die onzin in te hoeven vullen.

Doe de test zelf!

Mijn resultaat

Ik heb blijkbaar een female brain! Ik blijk dus op sommige dingen meer als een vrouw te reageren dan als een man. Als ik heel eerlijk ben, voorspelde ik deze uitslag ook wel hoor. Ik denk teveel (denk ik…)!