Daar heb je hem weer….

De afgelopen 4-5 jaren kun je bijna elke week naar de bioscoop om een nieuwe film te bekijken waar Dwayne “The Rock” Johnson een rol heeft. Meestal is dit ook nog eens de hoofdrol. Dit is niet alleen bij films het geval, je kunt YouTube of een andere mediasite niet eens openen of meneer is alweer het onderwerp in een filmpje of een artikel. Waar je ook kijkt, daar is hij weer….

Het begin van meneer steen

Dwayne begon zijn carrière als worstelaar bij WWF (neeheeeee niet het Wereld Natuur Fonds maar de grootste worstelorganisatie van de wereld, deze heet nu WWE trouwens). Nou ja, ik mag eigenlijk niet liegen (sorry!), hij begon als een NFL-speler. Alleen zijn gehele familie zat al bij de WWF dus meneer steen dacht “goh, laat ik dat ook eens proberen”. Na zijn debuut bij Survivor Series in 1996 (hij zag er niet uit! check de uitgelichte afbeelding van deze post!), schoot zijn populariteit als worstelaar omhoog. Hij moest wel eerst een stuk of 7-8 karakters uitproberen voordat hij The Rock had gevonden. Hij staat als worstelaar dan ook bekend als “The Most Electrifying Man in All of Entertainment” en hoort ondertussen thuis in het rijtje der grote namen (The Hall Of Fame) van de WWF/WWE. Denk aan Hulk Hogan, Stone Cold Steve Austin, Mick Foley, The Undertaker, John Cena en ja dan komt meneer steen al vrij snel om de hoek kijken.

De filmwereld leek hem ook wel leuk…..

Zes jaar na zijn debut had meneer steen zijn eerste filmrolletje te pakken. Dit was The Scorpion King (een spin-off van The Mummy). Helaas voor hem dat het een enorme flop werd. Ondanks deze flop besloot meneer dat hij zich volledig wilde focussen op zijn carrière als acteur en stopt hij als worstelaar. Na een tijdje niets meer van hem te horen speelde hij in The Tooth Fairy. Dit werd wel een succes en kreeg hij steeds meer en meer rollen en begon hij in steeds meer films te verschijnen. Hier begon de ellende…..

En nu?

Zoals ik al eerder zei, hij is nu in zoveel films te zien dat er bijna altijd een film in de bioscoop draait waar “Starring: Dwayne Johnson” in te zien is. Wat ik me afvraag is waarom??? Waarom is hij in zo fucking veel films te zien? Wat maakt hem zo bijzonder? Zodat de vrouwen iets te bekijken hebben als ze meegaan naar de actiefilm voor manlief? Is dat het? Hij is toch niet de enige spierbundel in Hollywood? Hij is toch enorm nep? Ben ik de enige die dit ziet?

Hij krijgt ook rollen die helemaal niet bij hem passen, puur omdat het The Rock is en zijn naam blijkbaar verkoopt. Denk aan Jumanji. Waarvan ik het sowieso een schande is dat ze daar een reboot van maken. Eén van de beste films uit de jaren 90 met één van de grootste acteurs aller tijden, namelijk Robin Williams. Reboots/remakes zijn sowieso schandalig, Hollywood maak a.u.b. weer eens originele films!!! Gelukkig ben ik niet de enige. Check dit awesome artikel!

Gastoptredens

Als je in zoveel films speelt, moet je ook heel vaak in de media verschijnen om je 528e film te promoten . Omdat we de standaard interviewtjes ondertussen wel kennen, zoeken programma’s nieuwe manieren om het steentje in te zetten. Dus dan laten ze hem maar een “leuke”  sketch opvoeren zoals hieronder.

 

Gast, je karakter bij WWF/WWE was leuk en awesome dat je heel af en toe nog eens te zien bent, maar denk nu niet dat je overal goed in bent. Zo leuk ben je helemaal niet. Iedereen doet wel alsof je grappig bent, maar dat is puur omdat ze je leuk moeten vinden omdat je weer eens iets te promoten hebt vanwege je 537e films (inderdaad… hij heeft ondertussen in de tussentijd weer 9 nieuwe films gemaakt). Deze mensen krijgen geld van de filmmaatschappijen en doen daarom alsof ze je leuk vinden, niet omdat je daadwerkelijk leuk zou zijn. Dat is namelijk niet zo.

Wait wut??

Donald Trump (de man die ooit een bijrolletje had in Home Alone 2) is in november 2016 president geworden van Amerika. Of zoals ze hem ook wel eens noemen POTUS (ik vind het eerder klinken als een geslachtsziekte). Nadat Trump president is geworden, hebben meerdere bekende personen al kenbaar gemaakt ook met het idee rond te lopen om president te willen worden bij de verkiezingen van 2020. Want als het zo’n idioot lukt om president te worden, dan kan iedere persoon met een bekende kop dit wel. En wat denk je? Natuurlijk!!! Meneer steen kan alles! Dus waarom zou hij geen POTUS kunnen worden? Hij heeft inderdaad aangegeven dat hij er sterk over aan het denken is om zich op te geven voor deze befaamde titel (die blijkbaar elke achterlijke persoon met een beetje geld en wat leuke connecties kan “winnen” *kuch kuch*). The Rock als president. Wtf!? Heeft wel meerdere voordelen. Het kan niet anders dan dat hij het beter zal doen dan Trump, maar hij heeft dan ook geen tijd meer om in films te spelen! Hij zal wel nog veel in het nieuws verschijnen, dat dan wel weer. Hopelijk is het toch een grapje.

Zo, nu hoop ik niet dat hij dit leest…..