How to be Mickey Mouse?

Ken je die reclame? “Welke?” Dat ga ik je nu vertellen, rustig! “Oh oke”. Ken je die reclame van die ouders die hun kindjes vertellen dat ze naar Disneyland gaan en die kindjes helemaal vet vrolijk zijn en bijna huilen? “Denk het”. Nou, wat een enthousiasme…

Heel veel mensen vinden Disney tof en willen dus ook super graag naar Disneyland (hetzij die in Parijs, de vele parken in Amerika of die in Tokio). Je gaat ernaartoe voor de sfeer, de hele toffe attracties, maar ook om je Disneyhelden te ontmoeten en te knuffelen (als je een knuffelbeer bent, dan is dat heel erg tof om te doen). Nu heb ik een vraagje voor de mensen die al eens in Disneyland zijn geweest: Heb je er al eens bij stilgestaan dat als je zo’n Disneyheld ontmoet of zelfs een dikke knuffel geeft, dat daar eigenlijk een wildvreemd persoon in zit en je dus met een persoon die je niet kent aan het knuffelen bent?

Stel je voor dat dat je baan is. In een onwijs warm (ik denk zelfs super heet) pak rondlopen/dansen/gek doen en zelfs met vreemde mensen knuffelen. Waarbij je sommige mensen liever niet wil knuffelen wegens slechte hygiëne. Toch is het super knap hoe deze mensen zo in hun rol als Disneyheld X (vul hier zelf maar even een naam in) kunnen blijven en constant zo ontzettend vrolijk doen en in character blijven. Ik zou dat niet kunnen hoor!

How to be *vul hier je Disneyheld in*!

Deze baan is natuurlijk niet voor iedereen. De mensen die dit wel mogen doen krijgen natuurlijk een uitgebreide training hoe ze dit karakter moeten spelen, moeten handelen in sommige situaties en de ervaring/ontmoeting zo awesome mogelijk moeten maken voor de bezoeker. Disney in Amerika heeft hier een hele toffe reeks videobanden (dat zul je wel zien aan de beeldkwaliteit) voor gemaakt. De officiële trainingsvideo om Disneyheld X te zijn zeg maar.

Als extra service voor jou heb ik deze hieronder geplaatst! Het is erg tof om te zien hoe ze proberen uit te leggen hoe je deze helden moet zijn en waar je op moet letten. Ik heb natuurlijk niet alleen Mickey Mouse voor je in de aanbieding, maar ook vele andere Disneyhelden! Zoals je gaat zien, zagen sommige karakters er in die tijd best wel creepy uit. Enjoy!

 

 

 

 

 

 

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments