Wat zou er gebeuren als….

Ik heb nog nooit gevlogen. Het is niet omdat ik het niet durf, maar puur omdat ik nog nooit naar een bestemming ben geweest waarvoor ik met het vliegtuig zou moeten gaan. Nu kan ik me wel voorstellen dat als je eenmaal in het vliegtuig zit, je wel eens gekke dingen kan denken. Zo kun je je bijvoorbeeld afvragen wat er met je zou gebeuren als je ineens uit het vliegtuig zou springen. Natuurlijk kun je dat als hobby hebben en heet zoiets¬†“Parachutespringen”, maar wat als je je parachute thuis bent vergeten? Wat voor een impact heeft dat op je lichaam? Hoe lang zou je erover doen voordat je beneden bent (oftewel te pletter zou vallen)? Kun je tijdens je val nog gewoon ademen? Nou, beste mensen die deze post lezen….. Meet Arnold!

 

Meet Arnold

Het YouTube-kanaal Meet Arnold geeft antwoord op vele bizarre vragen zoals de vraag hierboven. Arnold is het hoofdpersonage in elke animatie en hij doet een beetje denken aan Scrat uit Ice Age (eekhoorn die altijd in bizarre situaties terecht komt om zijn nootje te redden). Hij is eigenlijk elke keer het slachtoffer om tot het antwoord te komen op deze vragen. Mocht je je bijvoorbeeld afvragen wat er met je zou gebeuren als je 1 nanoseconde op de zon zou bevinden, hoe het zou zijn om levend te worden begraven (iets wat in superveel films en series is voorgekomen), hoe het zou zijn als je je 11000 meter onder het wateroppervlak zou bevinden? Allemaal wetenschappelijke en grappige vragen die de maker van deze toffe animaties voor je uitzoekt en waarna Arnold het voor je gaat uitproberen. Is alleen zo jammer dat het zo lang duurt om 1 animatie te maken. Het kanaal heeft op dit moment nog maar 13 filmpjes. Oftewel, je hebt ze allemaal binnen no time gezien.

Mocht je mijn voorbeeldvragen hierboven ook interessant vinden…. Arnold zocht het voor je uit! Hieronder kun je de animaties bekijken:

 

Wat zou er met je gebeuren als je je 1 nanoseconde op de zon zou bevinden?

 

Hoe het zou zijn om levend te worden begraven?

 

Hoe zou het zijn als je je 11000 meter onder het wateroppervlak zou bevinden?

 

Gratis tip (omdat jij het bent)!!!

Mocht je dit soort filmpjes leuk vinden, dan moet je zeker ook het kanaal Life Noggin bekijken. Hier gaat de hoofdpersoon niet meteen dood, maar beantwoorden ze ook andere grappige vragen. Denk aan: Hoe zou het zijn om een hond te zijn? Wat zou er met je gebeuren als je in de ruimte geboren zou worden? Wat zou er met je gebeuren als je nooit zou douchen (gadverdamme!)?

 

Hoe zou het zijn om een hond te zijn?

 

Wat zou er met je gebeuren als je in de ruimte geboren zou worden?

 

Wat zou er met je gebeuren als je nooit zou douchen (gadverdamme!)?

0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments